Lime
.     
Lime

Om Lime

Vi kan ikke få nok af flot design og skønt boliginteriør. Derfor er Limedinbolig.dk flyttet ind hos os i det naturskønne Hald Ege ved Viborg.

Vi har overtaget webshoppen fra Anders og Carina, der har bygget en fantastisk forretning op med fokus på god service og lækkert boliginteriør. Den tradition vil vores familie nu videreføre. Samtidig vil vi udbygge forretningen med endnu flere trendy produkter fra store og små designnavne. Alt sammen til gode online priser.

Design er, når det siger klik og det hele falder i hak
Vi elsker at omgive os med kvalitet og smukt design - og vi vil gerne dele vores passion med dig. Vores vision for Lime er at bringe muligheder og inspiration ind i dit hjem, når det passer dig.

Foruden de skønne produkter i webshoppen, ønsker vi at dele inspiration og gode nyheder med dig. Følg os på de sociale medier, hvor vi lægger billeder og nyheder ind med fokus på trends, innovation, design og god stemning.

Miljøet i højsædet
Vi passer på miljøet. Ansvarlighed og godt design må gerne hænge sammen. Derfor pakker vi alle forsendelser i genbrugsmaterialer. Det er godt for naturen - og for samvittigheden.

Mange hilsner og på gensyn
Familien Kallestrup

 

 

 

 

 

Lime
  


 

 

Limedinbolig.dk

- boliginteriør og design!

Vi har håndplukket de lækreste designs inden for boliginteriør, design og brugskunst.

Vi ønsker at give dig en god oplevelse hver gang du besøger os. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe. 

 

Handelsbetingelser
- Betaling
- Levering

Værd at vide om
- Fragt
- Levering
- Fortrydelsesret

 

 

 

Tel: 4079 6656  I  lime@limedinbolig.dk  I  CVR: 35 82 54 28