Lime
.     
Lime

HANDELSBETINGELSER
Her finder du handelsbetingelserne for køb hos limedinbolig.dk. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, vi tilbyder dig som kunde.

- FRAGT & LEVERING

- BESTILLING

- BETALING

- FORTRYDELSESRET

- RETURNERING

- REKLAMATIONSRET

- PERSONDATAPOLITIK

- ER DU I TVIVL

- COOKIES

- LOGSTATISTIK

- GENERELLE OPLYSNINGER

- STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden. Derfor beder vi dig godkende handelsbetingelserne hver gang, du handler hos os. Hvis du ikke accepterer handelsbetingelserne, kan du ikke købe varer på limedinbolig.dk.

FRAGT & LEVERING (Fri levering ved køb over DKK 500,-)
Limedinbolig.dk leverer alle ordre i løbet af 1-3 hverdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 13.00 og at de(n) bestilte varer er på lager. Skulle varen mod forventning ikke være på lager, modtager du besked om dette senest førstkommende hverdag.

Hos limedinbolig.dk betaler du ikke nogle gebyrer til ekspedition eller betalingsgebyrer.

Vi har sammensat nogle fragtmuligheder, som er hurtige, billige og fleksible. Du har mulighed for at vælge den fragtmetode, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem følgende:

Levering til Privatadresse (49,- gratis over 500,-)
Post Danmark leverer pakken direkte hjem til dig. Vær opmærksom på at hvis du ikke er hjemme når Posten er der, skal du selv afhente pakken på posthuset.

Levering uden omdeling (29,- gratis over 500,-)
Vælg levering uden omdeling, det er nemt og billigt. Pakken leveres til en postbutik eller en pakkeboks i nærheden af dig. Du modtager en SMS og en email med besked om afhentningssted, når pakken er klar til afhentning.

Afhentning på lager (gratis uanset beløb)
Du kan også vælge at afhente din ordre på vores lager i Viborg. Vælger du denne metode, er det gratis (vi sletter fragten, inden vi trækker beløbet fra din konto). Vi sender en mail, når pakken er klar til afhentning.

BESTILLING
Du skal være mindst 18 år for at købe varer på limedinbolig.dk, samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os.

På limedinbolig.dk kan du bestille alle varer, som vises på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til nogle varer, som vi ikke viser på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 4079 6656 eller på lime@limedinbolig.dk. Telefonen er åben fra kl. 10.00-15.00 på hverdage.

Alle priser er inkl. 25% moms og er i danske kroner. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Vi kan kun gennemføre din ordre, hvis leveringsadressen er en privatadresse eller virksomhedsadresse i Danmark, Norge og Sverige. Forsendelser til Norge og Sverige sker kun efter særaftale om pris for levering. Vi sender ikke til postbokse.

Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:

  • Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres

  • Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller er afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet

  • Der opstår en utilsigtet fejl på hjemmesiden, fx en betalingsfejl eller lign.

  • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år gammel

BETALING
Hos limedinbolig.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • MasterCard
  • Maestro, JCB, Dinners Club

Der tages IKKE gebyr ved betaling på limedinbolig.dk

Betales der med betalingskort er du sikret mod misbrug. Vores webshop benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem, dermed er du godt sikret, så du roligt kan handle på nettet. De data, du sender i forbindelse med et køb, som betales med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken limedinbolig.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra limedinbolig.dk. Vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

Hvornår i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?
Først når du har klikket på knappen ”Gennemfør betaling til limedinbolig.dk” og en kvittering vises på din skærm, er du bundet af aftalen om køb. Du modtager en ordrebekræftelse i en email. Efter indgåelse af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.

Bemærk; hvis du ikke modtager en kvittering på din skærm efter betaling, er din ordre ikke gået igennem, og der er ikke indgået aftale om køb. Vi anbefaler, at du printer og gemmer kvitteringen.

FORTRYDELSESRET
DU HAR 14 DAGES RET TIL AT FORTRYDE KØBET
Hvis de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Varen skal dog returneres i væsentligt samme stand og i original emballage. Er det returnerede blevet medført en forringelse af salgsværdien, krediteres et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Du har ret til at besigtige varen efter modtagelsen på samme måde, som du ville besigtige en vare i en butik. Er varen taget i brug, fx hvis et møbel er blevet samlet, vil varen blive betragtet som brugt, når den returneres, og varens værdi nedskrives tilsvarende forringelsen af salgsværdien.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal limedinbolig.dk have tydelig skriftlig besked om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, enten pr. brev eller email senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du kan benytte standardformularen sidst i disse handelsbetingelser, men det er ikke et krav. Du kan også vælge at benytte vores standartfortrydelsesformular som sendes med retur. Den finder du medsendt din vare og som download på vores hjemmeside.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse. Beskriv venligst hvorfor varen returneres.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Lime / din bolig
Niels Bugges Vej 2, Hald Ege
8800 Viborg
Mrk. “ordrenummer”       

Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.

Købelovens mangelsregler gælder for dit køb. Det betyder, at du har visse lovbestemte garantier for varens kontraktmæssighed. Læs mere om dette under ”Reklamationsret”.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du skriftligt har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette glæder bl.a. for møbler.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig i ca. 600 DKK. Vi anbefaler, at du kontakter os vedr. returnering, da vi højst sandsynligt kan tilbyde en billigere returfragt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventulle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved varen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder seneste 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om af fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkelige har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lime / din bolig
Niels Bugges Vej 2, Hald Ege
8800 Viborg
Mrk. “ordrenummer”

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores returneringsdokument.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET
Der ydes altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt hos limedinboli.dk. De 24 måneder gælder fra den dag, du har modtaget varen. Måtte der mod forventning være nogle problemer med de(n) modtaget varer betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere, så skal dette gøres inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send venligst en mail med beskrivelse af fejlen til lime@limedinbolig.dk finder vi ud af hvordan reklamationen skal behandles. Skal produktet sendes retur, skal det ske til følgende adresse:

Lime / din bolig
Niels Bugges Vej 2, Hald Ege
8800 Viborg
Mrk.: Reklamation

Når du returnerer en varer, bedes du venligst beskrive fejlen på fakturaen.

Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende.

PERSONDATAPOLITIK
Når du handler hos limedinbolig.dk så skal du ved bestilling som et minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre. Alle oplysninger som registreres bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Det vil sige, at dine personoplysninger IKKE vil blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Alle de oplysninger, som du overdrager til limedinbolig.dk ved bestilling, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Limedinbolig.dk er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Limedinbolig.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

ER DU I TVIVL?
Skulle du have nogle spørgsmål eller andet så kontakt os endelig. Du kan kontakte os pr. Telefon.: +45 4079 6656 eller via mail lime@limedinbolig.dk. Telefonen er åben hverdage fra kl. 10.00-15-00.

COOKIES
På limedinbolig.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer; hvordan afhænger af din browser.

LOGSTATISTIK
Vi bruger en logstatistik på limedinbolig.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere limedinbolig.dk.  

ANDRE FORHOLD
Opdatering af hjemmesiden
Vi gør vores bedste for at opdatere hjemmesiden, samt sikre at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert.

Force Majoure
Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i Handelsbetingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger udenfor vores rimelige kontrol.

Klageadgang
Du har ret til at klage til Forbrugerklagenævnet, hvis du er utilfreds med varen, du har købt og ikke kan blive enig med limedinbolig.dk om en fornuftig løsning på tvisten. Følg linket for at indgive en online klage hos Forbrugerklagenævnet: https://minsag.forbrug.dk/FKVWeb/CheckComplaintStart.aspx

GENERELLE OPLYSNINGER
Juridisk navn: Limedk ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR. Nr. 35825428
Adresse: Niels Bugges Vej 2, Hald Ege, 8800 Viborg
E-Mailadresse: limelimedinbolig.dk
Telefonnummer: + 454079 6656
Etableringsår: 2014

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne fortrydelsesformular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til Lime /din bolig, Niels Bugges Vej 2, Hald Ege, 8800 Viborg, lime@limedinbolig.dk:

Jeg/vi _______________________________ meddeler herved, at jeg/vi __________________________ ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores ______________________ købsaftale om følgende varer _________________________________________________________________

 

  • Bestilt den ________________ / modtaget den _______________

  • Forbrugerens navn __________________________________________________

  • Forbrugerens adresse ________________________________________________

  • Forbrugerens underskrift ______________________________________________
    (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  • Dato ________________________

 

 

 

Lime
  


 

 

Limedinbolig.dk

- boliginteriør og design!

Vi har håndplukket de lækreste designs inden for boliginteriør, design og brugskunst.

Vi ønsker at give dig en god oplevelse hver gang du besøger os. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe. 

 

Handelsbetingelser
- Betaling
- Levering

Værd at vide om
- Fragt
- Levering
- Fortrydelsesret

 

 

 

Tel: 4079 6656  I  lime@limedinbolig.dk  I  CVR: 35 82 54 28